10 oct. 2010

frica de esec

poate ai vrut de multe ori sa schimbi ceva in viata ta , dar frica ca ar putea sa iasa altfel decat iti doresti te impiedica sa faci acea schimbare.

frica de esec sufoca increderea in Dumnezeu si in ceea ce EL a investit in tine (talent, abilitati, dragoste ...)traind in frica nu vEI putea experimenta potentialul ce Dzeu l-a pus in tine . Dzeu pe fiecare om l-a inzestrat cu un potential.

frica "te ajuta" sa iti pierzi respectul de sine.
traind cu frica vei cunoaste anxietatii.Treci dincolo de ea si vei fii incantat .
frica te face sa te ascunzi . " unde esti Adame?"(geneza3:9)   de ce sa te ascunzi cand Dumnezeu te-a chemat si ne-a chemat sa fim lumini.INCREDE-TE IN DUMNEZEU!!!!chiar daca nu vezi "lumina de la capatul tunelului"
Credinta nu este impotriva ratiunii, ci dincolo de limitele ratiunii; o continuare a ei.

frica are ca rezultat pierderea disponibiitatii pentru Dumnezeu. dar Dumnezeu vrea sa biruim frica prin curaj, avand incredere ca El va fii cu noi. " Daca vei trece prin ape , EU voi fii cu tine " ( Isaia 43/2)
 a te increde a "risca " sa treci dincolo de aceasta frica  este singura cale spre crestere , spre maturitate, este singurul mod in care se dezvolta credinta adevarata, este parte a descoperirii si implinirii chemarii tale.

un copil de un an care abia invata sa faca primii pasi  nu renunta dupa prima cadere si nici dupa multe alte caderi , se ridica si merge mai depate pana reuseste sa mearga corect.NU trebuie sa ne fie frica de esec ;
multi dintre noi (chiar si eu uneori) preferam sa eviat caderea decat sa invatam sa mergem pe picioare.


" DAR INDRAZNITI , EU AM BIRUIT LUMEA"(Ioan 16:33)

 nu esecul modeleaza ci modul in care reactionezi in fata esecului te modeleaza;
  DUMNEZEU TE AJUTA SA TRECI PESTE ORICE TEAMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu