22 sept. 2010

cineva zicea: "in viata sunt doua tragedii:una este sa iti pierzi dorinta inimii, iar a doua e sa o castigi."-george bernerd show
  
     pe principiul ai grija ce iti doresti  ,  daca te hotarasti sa faci un anumit lucru trebuie sa iti asumi responsabilitatea succesului sau esecului.

daca vrei sa faci acest lucru si vrei sa ai succes atunci cea mai sigura metoda este sa te rogi lui DUMNEZEU.sa fii deschis si sincer pentru ca lui Dumnezeu ii pasa de tine.  vei primi o pace in sufletul tau care legata de abilitatile tale te vor conduce la succes.

dar sigur vei ajunge la esec daca ceea ce iti doresti e impotriva legilor lui Dumnezeu, imotriva moralului, impotriva a ceea ce doreste Dumnezeu de la fiecare dintre noi-sfintirea noastra.

poate sti povestea poporului evreu pe care Dumnezeu l-a eliberet din robia Egiptului.s-au rugat ,Dumnezeu a implinit dorinta inimii lor de a fii liberi.au pornit intr-o calatorie spre succes dar in calatoria lor nu au fost responsabili de alegera lor de a-l urma pe Dzeu spre tara promisa, si au facut lucruri imorale ajungand chiar la negarea Celui ce le-a implinit dorinta inimii. acest lucru i-a facut sa le para rau de alegerea de a iesi din Egipt si mai mult decat parerea de rau au ajuns la esec;majoritatea au murit lasand urmasilor lor calea catre succes.

in concluzie : implca-L pe Dumnezeu in viata ta .El doreste acest lucru.
de aceea a creat Dzeu omul pentru a avea partasie cu el.   geneza2:4-24

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu